Last van vlooien?

Vlooien herkennen

U kunt overlast van vlooien herkennen aan kleine springende beestjes die zorgen voor jeuk bij mensen en dieren. Dit veroorzaakt vaak een onhygiënisch gevoel.


Vlooien vinden

Vlooien kunt u vaak vinden in de kleinste hoeken en gaten van uw woning. Ze zijn dus niet zo makkelijk te zien! Om deze reden is het zelf bestrijden van vlooien een onbegonnen werk. Laat het dus doen door een professional.

Vlooien bestrijden

Vlooien bestrijden we door de hele vloer in uw woning of bedrijfspand in te spuiten. Belangrijk is dat de huisdieren van tevoren worden behandeld. Er zal daarnaast een vervolgbehandeling plaatsvinden, 4 weken na de eerste behandeling, om de dan uitgekomen eitjes te bestrijden. Het middel werkt namelijk niet op niet-uitgekomen exemplaren.

Onze werkwijze

Wij komen op een overeengekomen tijdstip bij u langs. Door middel van een inspectie gaan we op zoek naar de bron. Zodra de inspectie afgerond is, gaan we een plan uitzetten en wordt dit met u overlegd. Het plan werken we uit en u krijgt advies, zodat u overlast van vlooien in de toekomst kan voorkomen.

Schakel ons in

Overlast van vlooien voorkomen

U kunt vlooien voorkomen door:

  • regelmatig, het liefst dagelijks, te stofzuigen. Neem hierbij dan ook vooral aan de slaapplekjes van uw huisdier mee;
  • re manden of kussens van huisdieren regelmatig te wassen op minimaal 60 graden;
  • uw (huis)dieren eens in de paar weken te kammen met een vlooienkam en zo nodig te ontvlooien.
phone