Tarieven

De ongediertebestrijding tarieven zijn vaak gebaseerd op het formaat van de ruimtes van een eengezinswoning. Om de kosten te kunnen bepalen als het geen eengezinswoning betreft, kunt u het beste contact opnemen.

Ratten & muizen

Een inspectie met advies kost € 85, uitzetten van bestrijding kosten € 40,- (in totaal € 125,-). Een eventuele na controle kost kost 85,- (alleen als het nodig). (Dit betreft een standaard eengezinswoning.)

Bedwantsen (twee behandelingen)

Voor de eerste ruimte zijn de kosten € 250,- voor elke volgende ruimte € 100,- (deze prijs geldt voor een standaard eengezinswoning).

Vlooien

Het start tarief bedraagt € 149,- voor de eerste ruimte, elke volgende ruimte € 40,-.

Mieren

Het start tarief bedraagt € 99,- deze is oplopend (afhankelijk van de omvang van de ruimte waar er bestreden wordt) tot € 150,-.

Zilvervisjes (twee behandelingen)

Het starttarief bedraagt € 179,- voor de eerste ruimte. Elke volgende ruimte kost € 50,- (deze prijs geldt voor een standaard eengezinswoning).

Wespen

  • Het inspuiten van een wespennest met gif kost € 90,- (dit is inclusief garantie), elk volgende nest kost € 35,- (met uitzondering van de franse veld wesp).
  • Voor de franse veld wesp wordt de prijs voor meerdere nesten ter plekke bepaald.


Houtwormen

De kosten om houtwormen te bestrijden, is volledig afhankelijk van het aantal ongedierte en de omvang van de ruimtes. Daarom stellen wij een offerte op.

Kakkerlakken

Het bestrijden van kakkerlakken kost € 175,- voor een enkele ruimte, elke volgende ruimte kost € 45,-.

phone